Boeken over beleggen: BeursEffecten & Beter Beleggen met ...

Sinds 2018 heeft Robert Baars zijn werkzaamheden naar juridisch onderzoek en communicatie verlegd. In 2021 aanleiding om van de uitgebreide basisinformatie van BeursEffecten (offline sinds 30 september 2021) een boek te maken. Een goede introductie op zijn eerste boek, Beter Beleggen met producteigenschappen, fundamentele en technische analyse. Hieronder leest u beknopte inhoud van beide boeken met een link naar de webwinkel van de uitgever, waar meer informatie te lezen is en waar de boeken te koop zijn.

BeursEffecten

In februari 2010 richtte Baars BeursEffecten op, een website waarop veel basiskennis gratis aangeboden werd. Daarnaast werden opleidingen gegeven ter verdieping. Tot en met 2017 volgden honderden columns, 143 interviews met professionals en enkele korte rubrieken. In 2021 ging BeursEffecten offline.

Dit boek is een vastlegging van alle basiskennis die op BeursEffecten heeft gestaan. Uitgebreide informatie over producten (inclusief voor- en nadelen) die te verhandelen zijn op de effectenbeurs, de verschillende soorten beursorders, analysevormen, uitleg over grafieken en nog veel meer. Een goed begin, de beste introductie op zijn eerste boek: Beter Beleggen en/of een handig naslagwerk! Bekijk en koop dit boek bij Brave New Books


Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse

Op de effectenbeurs zijn verschillende producten en instrumenten beschikbaar, elk met bijzondere eigenschappen die invloed hebben op het al dan niet behalen van het gewenste beleggingsdoel. Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse neemt u meteen mee de beleggingspraktijk in en laat zien hoe deze kennis efficiënt in een beleggingsportefeuille gebruikt kan worden. Bekijk en koop dit boek bij Brave New Books

Enkele reacties:

  • "Veel informatie, legt voor mij de vinger op de zere plek, zet aan tot nadenken..."
  • "Dacht na meerdere jaren praktijkervaring een boek over beleggen niet nodig te hebben (kreeg het cadeau), maar heb van dit boek wel voordeel gehad..."
  • "Ook de denkwijze waarop de portefeuille ingedekt kan worden is mooi..."
  • "Het verschil tussen opties en turbo's, en het effect ervan bij gebruik in mijn portefeuille, is mij nu duidelijk..."
  • "Met veel plezier gelezen. Het maakt de kansen en bedreigingen duidelijk..."