Over ons

Eerlijkheid, rechtvaardigheid en doortastendheid. Dat is van jongs af aan het fundament onder de leefstijl van oprichter Robert Baars en de basis van ons team. Wij willen de feiten boven tafel hebben en melden onverbloemd de bevindingen. Want met feiten en waarheid heb je recht van spreken; als je moet verzinnen of liegen, heb je geen zaak, maar een probleem. Wie wij zijn?
 

Robert

Robert is na afronding van een economisch-juridische opleiding in 1997 bij een Nederlandse grootbank begonnen in het effectenvak. In 1998 heeft hij aan de basis gestaan van de start van een vermogensbeheerder. Vanaf 2003 heeft hij zijn kennis verder verbreed, door gedetacheerd bij diverse banken en verzekeraars diverse opdrachten uit te voeren, voornamelijk gerelateerd aan hypothecaire leningen. In 2010 heeft hij BeursEffecten opgericht/in de markt gezet en in 2014 volgde zijn boek: Beter Beleggen met producteigenschappen, technische en fundamentele analyse (link naar uitgever Brave New Books), waarmee hij de consument wijzer heeft gemaakt op het gebied van beleggen. In 2021 is BeursEffecten offline gegaan, en is de basiskennis van BeursEffecten in dit boek vastgelegd.

Gaandeweg werd Robert gevraagd zijn expertise in te zetten bij onder meer geschillen met financieel dienstverleners. In 2018 heeft dit geresulteerd in de oprichting van de onderneming Robert Baars. De afgelopen jaren heeft hij dossiers onderzocht en ondersteuning geleverd bij diverse gerechtelijke procedures. Ook heeft hij deelgenomen aan onderhandelingen en problemen opgelost zonder dat een gerechtelijke procedure nodig was. Zijn werkwijze kenmerkt zich als helder, direct en constructief.
 

Dennis

Dennis is na afronding van een economische opleiding (AA) in 1999 begonnen als assistent-accountant bij een gemiddeld groot accountantskantoor. Sindsdien heeft hij in diverse branches ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf geholpen, als ook de DGA in privé. Daarbij heeft Dennis ook wettelijke jaarrekeningcontroles uitgevoerd. De werkwijze van Dennis typeert zich als zijnde efficiënt, meedenkend en volledige ontzorging: zijn klant moet kunnen ondernemen. Niet zonder succes en erkenning: Dennis heeft inmiddels meerdere bedrijven volledig doorgelicht en doet dit sinds 2019 voor Robert Baars.
 

Neem gerust contact op via het formulier op deze pagina. U kent ons al bij de voornaam!