Bent u advocaat?

Dan kunnen wij u van dienst zijn als onderzoeker en sparringpartner. Uitvoeren en meedenken. U huurt ons in als onderdeel van uw team, dus opmerkelijkheden melden we vanzelfsprekend alleen aan u rechtstreeks. U heeft de regie.

Daarnaast kan het ook voorkomen dat u door ons geïntroduceerd wordt bij de ondernemer waar wij voor werken en dat die u als advocaat aan het team toevoegt. Wij vormen dan de brug tussen u en de ondernemer.
 

Feitenonderzoek

Ons feitenonderzoek richt zich veelal op geschreven informatie. Zowel binnen de financiële dienstverlening als daarbuiten. Uitlatingen in de media, openbaar verstrekte adviezen door wederpartij, beoordeling van persoonlijk advies dat is verstrekt door wederpartij, beoordelen van bedrijfscijfers, het zijn zomaar wat voorbeelden van een scala aan mogelijkheden. U geeft aan wat de juridische speerpunten zijn, wij zoeken naar feiten en tegenstrijdigheden.

In principe werken wij op de achtergrond, maar desgewenst kunnen we u ook ondersteunen als zichtbaar teamlid. Wij zijn dan bijvoorbeeld aanwezig bij gesprekken met uw cliënt, met het doel na te gaan hoe de feiten zijn verlopen. Denk hierbij aan de facetten van een adviesgesprek of een kredietaanvraag.

Ook kunt u ons aan uw team toevoegen bij de zitting, waar we notities maken van feitelijke opmerkelijkheden die u in staat kunnen stellen om de standpunten van wederpartij te verzwakken, of juist die van uw client te verstevigen. Vooral wanneer een zaak qua materie meer de diepte ingaat, kan dit - ad rem - de door u gewenste voorsprong opleveren. Neem voor een kennismaking contact op via deze link naar LinkedIn. Vermeld alstublieft duidelijk waar het om gaat. Er is geen gelegenheid om te reageren op contactverzoeken zonder begeleidend schrijven.
 

Uw voordelen wanneer u met ons uw slagkracht vergroot:

  • onderzoek naar feiten die uw speerpunten ondersteunen, u staat sterker
  • kostenbesparing voor uw cliënt
  • meer tijd en energie over voor het juridische aspect van het dossier
  • meer tijd over voor andere of nieuwe cliënten