Voor ondernemers

Onderzoeker en sparringpartner voor MKB-ondernemers. Uitvoeren en meedenken. Dat is Robert Baars Onderzoek * Analyse * Participatie. Wij helpen u mee de groei onder controle te krijgen of te houden. En bij problemen vormen wij zonodig de brug tussen u en een advocaat. De lijnen zijn kort en helder. Hierdoor kunt u zich veel meer richten op hetgeen u leuk vindt: ondernemen. Als onderdeel van uw team willen wij bijdragen aan uw succes. Want dat is ons succes.


Onderzoek

Ons onderzoek richt zich op de huidige situatie van uw onderneming. Feitelijke observatie, geschreven en ongeschreven informatie. We brengen uw onderneming in kaart, helpen met het oplossen van (acute) problemen, het zijn maar wat voorbeelden. Leg ook uw vraag aan ons voor.


Analyse

Als analist zijn wij uw sparringpartner naar de ideale situatie van uw onderneming. Aanscherpen van procedures, een analyse van bedrijfscijfers, ook hier zijn de mogelijkheden legio. U geeft aan wat uw doelstelling is, en wij houden die tegen uw organisatie aan en stellen verbeteringen voor. Doelgericht. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen.


Participatie

Bij participatie zijn wij een zichtbaar teamlid. Wij zijn dan bijvoorbeeld een of meerdere vaste dagen in de week bij u op kantoor aanwezig, veelal als onderdeel van uw management. Neem contact op en nodig ons uit voor een kennismaking.


Enkele succesvolle voorbeelden

Robert Baars heeft ervaring met start-ups en (groeiende) MKB-bedrijven. Ons team heeft een achtergrond in (operationeel) management, juridische ondersteuning en onderzoek, in de markt zetten van nieuwe producten en diensten en accountancy/administratie. Enkele succesvolle voorbeelden van bijstand aan ondernemingen/ondernemers, dan wel van uitgevoerde opdrachten:

  • Arbeidszaak (2x ontslag staande voet)
  • Advies over raamwerk voor optimaal resultaat van/voor personeel
  • Incasso
  • Opstellen huisreglement personeel
  • Aanpassen/opstellen algemene voorwaarden
  • Aandeelhoudersconflict
  • Bestuursaansprakelijkheid (eerste aanleg en hoger beroep)